Sýry, máslo, vejce, knedlíky
Jemná chuť. Hladká textura.
232
Tip
Přírodní, jemně nasládlý sýr s krémovou texturou.
251
Gouda s vlašskými ořechy.
252
Tip
Tvrdý kozí sýr jemné chuti a krémové textury, doba zrání min. 2 měsíce
230
Měkký kozí sýr extra jemné chuti.
233
Zrající kozí sýr s ušlechtilou bílou plísní.
241
250
Tip
Jemný sýr máslové textury s bílou ušlechtilou plísní na povrchu.
200
Jemný měkký sýr z ovčího a kravského mléka.
263
Jemný sýr s modrou plísní.
238
240
Slaný sýr tvarohového typu s vyšším obsahem tuku. Vyrábí se z čerstvého ovčího a kozího mléka v poměru 70:30% a zraje ve slaném roztoku až 2 měsíce.
249